Radio Totaal Normaal - RADIO TOTAAL NORMAAL Spring naar inhoud

Radio Totaal Normaal

Het Bruisnest is begonnen met het uitzenden van radio om het taboe rondom psychische kwetsbaarheden te doorbreken.

Depressie, angst, vermoeidheid, autisme, psychose, sociale angststoornis, schizofrenie, bipolaire wanorde…

Eén op de vier Nederlanders krijgt op een bepaald moment in zijn of haar leven te maken met een psychosociale kwetsbaarheid, maar weinigen durven erover praten. Dit is iets wat Radio “Totaal Normaal” wil veranderen.

Radio Totaal Normaal is een radioprogramma dat openheid rond psychische gezondheidsproblemen wil creëren. Het stigma op psychische problemen is groot. Door openheid te creëren willen wij bereiken dat mensen met psychische kwetsbaarheden gewoon mee blijven doen in de samenleving en dat zij gewoon geaccepteerd worden.

Radio Totaal Normaal wil door middel van persoonlijke teksten, interviews, gedichten, verhalen, discussies, humor, gasten en live muziek het stigma verlagen. Het doel is om het imago van de psychosociale kwetsbaarheid te nuanceren en om het begrip in de samenleving groter maken.

Radio Totaal Normaal zendt om de week uit. Dit gebeurt in samenwerking met Gouda FM.
Op donderdag 30 maart is onze volgende uitzending van 14.00u – 15.00u.
Heeft u tips, ideeën, wilt u iets vertellen in een uitzending, mail dan naar: totaalnormaal@goudafm.nl

Op donderdag tussen 14:00 en 15:00h live op GoudaFM. Nieuws en informatie zonder stigma.